Diensten

Accountancy
Voor onze klanten verzorgen wij inzicht in de cijfers. Jaarcijfers geven een antwoord op het verleden. Bij begrotingen kijken we naar de toekomst. Met tussentijdse cijfers bekijken we het heden en prognoses brengen de drie facetten bij elkaar. Dit alles om een ondernemer te ondersteunen bij de bedrijfsvoering.

Financiële administratie
Op financieel gebied ontzorgen we onze klanten op verschillende manieren. Van het verwerken van de volledige administratie tot het beoordelen van de gevoerde administratie.
Periodiek verzorgen wij de aangiften omzetbelasting en de aangifte intracommunautaire prestaties.
Ook het opzetten en inrichten van de administratie behoort tot de mogelijkheden. Daarbij kunnen we ook adviseren bij softwarekeuzes. Onze professionele software is volledig onafhankelijk van de financiele software voor klanten, daarom zijn de wensen van de klanten het belangrijkste.

Salarisadministratie
De salarisadministratie gaat verder dan enkel een salarisstrook. Wij verzorgen dan ook de aangifte loonheffingen en indien gewenst de mutaties naar een pensioenfonds. Ook denken we mee op allerlei gebieden, denk bijvoorbeeld aan de werkkostenregeling.

Fiscale diensten
Jaarlijks verzorgen wij de fiscale aangiften inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor de aangiften dividend-, schenkingsbelasting en successierecht.

Advies
Adviesvragen variëren van kleine tot complexe casussen. Advisering in de keuze voor ondernemingsvormen is een voorbeeld hiervan. Daarnaast adviseren en assisteren wij onze klanten bij financieringsvraagstukken.

Daarnaast zijn wij aangesloten Auxilium Adviesgroep. Hierdoor hebben wij toegang tot een grote reeks aan specialistische kennis en dienstverlening. Voor informatie klik op onderstaand logo.